LYNHURTIG LEVERING

Et af BGFIX fokuspunkter er at sikre, at kunden altid får sine varer i tide. Levering sker fra dag-til-dag, men skulle behovet opstå at man har brug for noget samme dag, burde det ikke være en uoverkommelig opgave for BGFIX. Med 10km på lager kan vi love kunderne at selv større leveringer bliver leveret i rette kvantitet, til det korrekte sted på det rette tidspunkt. Ringere leveringsservice accepteres ikke.
Tilbud på byggepladshegn

PERSONLIG SERVICE

BGFIX sætter meget stor pris på kunden, og vil gøre alt for at sikre at forholdet mellem BGFIX og kunder er god. Personlig service er absolut nødvendigt, og alle kontakter/kunder bliver givet en Key Account Manager hos BGFIX – det ville sige at alle kunder har deres egen personlige kontaktperson hos BGFIX som de altid kan stole på og henvende sig til.

KNIVSKARPE PRISER

Selvfølgelig, i den konkurrencepræget verden vi lever i spiller pris ofte en meget stor rolle i beslutninsfasen. Derfor har vi hos BGFIX de skarpeste priser der findes på markedet. Skulle du kunne finde en bedre pris et andet sted, javel – BGFIX har prisgaranti og vi skal nok søre for at du får dit hegn mm. til den laveste pris muligt.

Sydvestvej 67, 2600 Glostrup

Tlf. 53739540

– åben mandag til fredag fra kl. 6 til kl. 17 –