Vi har flere forskellige løsninger af byggepladshegn til sikker indhegning af din byggeplads.

Mere

Fra det basale byggepladshegn, også kaldet mobilhegn, der simplethen opfylder kravene, så har vi flere andre løsninger på lager. Populært er vores Basic+ byggehegn, der ligner den almindelige type hegn, men har trekantsfliger i hjørner og er dermed noget stærkere. Roundtop byggepladshegn er så lidt stærkere igen idet hjørnerne er rundet og dert betyder flere svejsninger.

Kongen af alle hegn til byggepladser er dog AntiForce hegnpanelet, som er tætmasket så den ikke kan kravles, rundet i hjørnerne med ekstra svejsninger, og så har den en midterstolpe til ekstra støtte. Bedre kvalitets byggehegn findes ikke. Derfor er den også BGFIX mest populære hegntype. AntiForce kan også fås i en vidunderlig gul farve, så hegnet kan ses fra lang afstand. Desuden har vi også Extreme trapezpladehegn, som er den optimale løsning til krydsfinerpladehegn på Hoffmann klodser. Hegnet er lukket, og med vores skråstager bag på er det meget stabilt og en del billigere end krydsfinerpladehegn. Synes du at Extreme hegnet måske ikke er det bedste alternativ til krydsfinerpladehegn, så se gerne vores anden løsning – finerpladehegn monteret på skruefundament. Ingen beton involveret i den løsning.

Men kig gerne i gennem vores sortiment af forskellige typer byggepladshegn, og er der noget der fanger interessen eller ønsker du mere info om noget, så kontakt os gerne. Vi sider limet til telefonen. De ringer, vi bringer!

Mindre

Viser alle 7 resultater