Vi har flere forskellige løsninger af byggepladshegn til sikker indhegning af din byggeplads.

Mere

Fra det basale byggepladshegn, også kaldet mobilhegn, der simplethen opfylder kravene, så har vi flere andre løsninger på lager. Populært er vores Basic+ byggehegn, der ligner den almindelige type hegn, men har trekantsfliger i hjørner og er dermed noget stærkere. Roundtop byggepladshegn er så lidt stærkere igen idet hjørnerne er rundet og dert betyder flere svejsninger.

Kongen af alle hegn til byggepladser er dog AntiForce hegnpanelet, som er tætmasket så den ikke kan kravles, rundet i hjørnerne med ekstra svejsninger, og så har den en midterstolpe til ekstra støtte. Bedre kvalitets byggehegn findes ikke. Derfor er den også BGFIX mest populære hegntype. AntiForce kan også fås i en vidunderlig gul farve, så hegnet kan ses fra lang afstand. Desuden har vi også Extreme trapezpladehegn, som er den optimale løsning til krydsfinerpladehegn på Hoffmann klodser. Hegnet er lukket, og med vores skråstager bag på er det meget stabilt og en del billigere end krydsfinerpladehegn. Synes du at Extreme hegnet måske ikke er det bedste alternativ til krydsfinerpladehegn, så se gerne vores anden løsning – finerpladehegn monteret på skruefundament. Ingen beton involveret i den løsning.

Men kig gerne i gennem vores sortiment af forskellige typer byggepladshegn, og er der noget der fanger interessen eller ønsker du mere info om noget, så kontakt os gerne. Vi sider limet til telefonen. De ringer, vi bringer!

Mindre

Viser alle 7 resultater

BGFIX AntiForce byggepladshegnBGFIX AntiForce byggepladshegn

AntiForce hegnpanel

Kontakt os for pris

BGFIX AntiForce er den stærkeste løsning til afspærring af pladsen. Tætmasket, rundet i hjørnerne og med en midterstolpe til ekstra stabilitet.

BGFIX Basic byggepladshegnBGFIX Basic byggepladshegn

Basic hegnpanel

Kontakt os for pris

BGFIX Basic er best når det skal være billigt. Udfylder alle krav for byggepladshegn og kan justeres efter personlige ønsker og behov.

BGFIX Basic+/Plus byggepladshegnBGFIX Basic+/Plus byggepladshegn

Basic+ hegnpanel

Kontakt os for pris

BGFIX Basic+ er perfekt til dem der ønsker en hegn, der er en smule bedre i kvaliteten end Basic. Med trekantsfliger i hjørnerne betyder det at de ekstra svejsninger får hegnet til at holde i meget længere tid.

BGFIX Extreme trapezpladehegnBGFIX Extreme trapezpladehegn

Extreme trapezpladehegn

Kontakt os for pris

Extreme trapezpladehegn er et byggepladshegn udover det sædvanlige. Et lydhæmmende trapezpladehegn med samme smidige monteringsmåde som almindeligt byggepladshegn. Hegnet fremstår pænt og præsentabelt og hindrer indsyn til byggepladsen.

BGFIX gul AntiForce byggepladshegnBGFIX gul AntiForce byggepladshegn

Gul AntiForce hegnpanel

Kontakt os for pris

BGFIX Gul AntiForce er den stærkeste og sikreste løsning til afspærring af pladsen. Tætmasket, rundet i hjørnerne og med en midterstolpe til ekstra stabilitet. Og så lakeret i Danmarks flotteste farve af gul.

BGFIX Roundtop byggepladshegnBGFIX Roundtop byggepladshegn

Roundtop hegnpanel

Kontakt os for pris

BGFIX Roundtop er den optimale løsning til dig, der vil have noget stærkere, men ikke betale for meget. Rundet i hjørnerne og med ekstra svejsninger i bunden.

BGFIX Strong byggepladshegnBGFIX Strong byggepladshegn

Strong hengpanel

Kontakt os for pris

BGFIX Strong er en af de mest fleksible løsninger vi har. Kan nemt monteres da hegnet kan håndteres af en person, og er desuden meget stabil.