Viser 1–12 af 14 resultater

BGFIX 18kg plastfod til byggepladshegnBGFIX 18kg plastfod til byggepladshegn

18kg plastfod

DKK 65,00

En solid plastfod, der med en vægt på 18kg betyder at den kan holde meget men kan stadigvæk bæres af kun en enkelt person.

20kg plastfod

Kontakt os for pris

En solid plastfod, der med en vægt på 20kg betyder at den kan holde meget men kan stadigvæk bæres af kun en enkelt person.

BGFIX 50kg ballastblokBGFIX 50kg ballastblok

50kg ballastblok

DKK 175,00

BGFIX 50kg ballastblok vejer 50kg og er en meget nem løsning til at tilføje væt bag hegnet, selvom der måske ikke er så meget vægt.

BGFIX Antiløft beslag plusBGFIX Antiløft beslag plus

AntiLøft beslag

DKK 27,00DKK 46,00

BGFIX AntiLøft beslag forhindrer folk i at løfte hegnet. Monteres simpelthen sammen med kobling for neden af hegnet og sættes fast under byggepladshegnfoden og derefter er det en meget sværer sag at løfte hegnet op ud af foden. Er også meget hjælpsom når der er kraftig vind og hegnet har hegnnet eller skilte på og vindtrykket er højt.

BGFIX palleramme/transportpalle til byggehegn

Gul palleramme

DKK 2.500,00

BGFIX gule pallerammer er meget synlige og holder orden på hegnet så det ikke bliver ødelagt. Med plads til 30 hegn passer denne palle perfekt til lastbilsladet.

BGFIX plastfundament gul

Plastfundament

DKK 1.075,00

BGFIX plastfundament er det optimale alternativ til Hoffmann klodser. Der er mange penge at spare i transport og flytning samt at hegnet ser pænt ud. Kan fyldes med vand eller sand.

  • Plastfundament findes i rød, hvid og gul
  • Kan veje op til 380 kg per hegnsektion
  • Meget synlig løsning og kan kombineres med hegnnet
  • Kort leveringstid
BGFIX sikkerhedskobling til byggepladshegnBGFIX sikkerhedskobling til byggepladshegn

Sikkerhedskobling

DKK 35,00

BGFIX sikkerhedskoblinger giver en ekstra sikkerhed på byggepladsen. Der kræves specialnøgle for at kunne montere og afmontere koblingerne.

BGFIX skråstag til byggepladshegnBGFIX skråstag til byggepladshegn

Skråstag

DKK 110,00

BGFIX tilbyder et udvalg af produkter til sikring af byggepladshegnet. Dette gælder især hvis der er monteret skilte eller hegnnet. Især på lange, lige strækninger er det vigtigt at stabilisere hegnet.